Skip to content

Your health is clearly #1.

Shipped by 10 p.m. every business day.

  Clearly Not Coffee Q&A

  Hier maken we Clearly Not Coffee duidelijk. Voor de korte antwoorden is de dikgedrukte tekst al voldoende, voor het lange antwoord kan je de rest lezen.

  Samen maken we gezondheid Clearly.

   

  Wat is Clearly Not Coffee?


  Een cacao-paddenstoelen mix, als aanvulling of vervanging van koffie.

  Clearly Not Coffee is een mix van cacao, paddenstoelen en meer, als aanvulling of vervanging van koffie. Het is een gezond alternatief voor je dagelijkse kopje koffie, verrijkt met de voordelen van medicinale paddenstoelen, die elk hun unieke gezondheidsvoordelen bieden. Deze mix is ontworpen om je een energieboost te geven zonder de crash die vaak gepaard gaat met cafeïne.

   

  Waarom zou ik het gebruiken?


  Voor energie en focus, zonder cafeïne crash - En het is lekker.

  Clearly Not Coffee is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een gezonder alternatief voor traditionele koffie. Het biedt niet alleen energie en focus, maar doet dit op een manier die zachter is voor je lichaam, zonder de gebruikelijke cafeïne crash. Bovendien is het lekker en verrijkt met voedingsstoffen die ondersteuning kunnen bieden bij stress en het immuunsysteem. 

   

  Krijg ik hetzelfde effect als koffie?


  Nee, het biedt een rustigere energieboost en focus, zonder crash.

  Nee, Clearly Not Coffee biedt een andere ervaring dan traditionele koffie. Het is samengesteld om een stabielere en rustigere energieboost te bieden, met toegevoegde gezondheidsvoordelen van de paddenstoelenmix. Deze blend helpt je gefocust en energiek te blijven zonder de ongewenste bijwerkingen zoals nervositeit of een crash.