Waarom kiezen duizenden voor Not Coffee? Ontdek de 9 voordelen!

Dit is waarom mensen hun dag beginnen met een paddenstoelenmix in plaats van hun koffie en het blijven gebruiken.... 

08/21/23 | Daan

1. Het is geen kopje koffie… Maar veel meer dan dat.

Hoewel het idee oorspronkelijk was om een alternatief te bieden voor koffie zonder de lading cafe√Įne, is Clearly Not Coffee veel meer dan dat geworden. Het levert een boost van energie en focus, ondersteunt je immuunsysteem en kan stress verminderen.

2. Bomvol super-ingredi√ęnten.

Voor Clearly Not Coffee hebben we lang gezocht naar de perfecte mix. Met 13 krachtige ingredi√ęnten zoals cacao en vier unieke paddenstoelen (Lion's mane, Cordyceps, Chaga en Reishi), maca, rhodiola en meer, biedt het de voordelen van eeuwenoude tradities in √©√©n mix.

3. Het geeft energie zonder crash

Geen pieken en dalen zoals bij een normaal kopje koffie. De natuurlijke ingredi√ęnten zorgen voor een geleidelijke energieboost en focus, zodat je de hele dag scherp blijft √©n 's avonds nog steeds goed kunt slapen.

4. Puur natuur zonder toegevoegde suikers.

Clearly Not Coffee is gemaakt om het meest natuurlijke product op de markt te zijn: volledig natuurlijk, geen toegevoegde suikers en kunstmatige ingredi√ęnten. Omdat het duidelijk de inhoud is die telt.

5. Het smaakt fantastisch… en ja, het is gezond

Stel je voor dat koffie en warme chocolademelk een baby zouden krijgen. Een supergezonde baby. Een lichtzoete, natuurlijke chocolademelkachtige smaak. Heerlijk!

6. Snel en simpel.

Of je het nu 's ochtends, 's middags of 's avonds drinkt, een kopje Clearly Not Coffee is zo gemaakt. Voeg heet water toe, even roeren en klaar. Verrijk het met melk, honing of wat je ook maar wenst. Het is een mix die je op allerlei creatieve manieren kan gebruiken.

7. Premium ingredi√ęnten voor een eerlijke prijs.

Hoewel Clearly Not Coffee iets prijziger is dan een regulier kopje koffie, reflecteert de prijs de uitzonderlijke kwaliteit van de ingredi√ęnten. De hoogwaardige paddenstoelen en cacao komen met een bepaalde kost, maar de voordelen die je ervaart, bewijzen dat het elke cent waard is.

8. Een duidelijk en helder merk

Clearly staat voor duidelijkheid.

- een duidelijk product
- met een duidelijke formule,
- duidelijke ingredi√ęnten
- duidelijke verpakking,
- en duidelijke informatie…

Want jouw gezondheid, staat duidelijk op de eerste plaats! ‚ėĚūüŹĹ

9. Een geweldige garantie

Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn, dan bieden we een 100% geld-terug-garantie. Maar gezien de heerlijke smaak en voordelen is de kans groot dat je nog een paar zakken koopt, dus wees voorzichtig!

Als je het tot #9 hebt gehaald, ben je duidelijk serieus bezig met een gezondere levensstijl...

Probeer Not Coffee nu